April

Turneringskamp - OB 45 - kreds 9

Fårup Stadion mandag den 29. april kl. 19.00

FSI - Sall 1 - 3

Holdleder træner Frede Mortensen fortæller:

"FSI spillede det hidtil ringeste i en kamp, der straks bør gå i glemmebogen.

Mål for FSI: THOMAS LUND

4 kampe * 5 points * målscore 8 - 7

Turneringskamp - serie 6 - pulje 214

Fårup Stadion søndag den 28. april kl. 13.00

FSI - Kristrup B (KB) 2 - 2 (0 - 0 ved pausen)

Fodboldformand Thomas Lund fortæller:

"FSI mødte i dag puljens suverænt bedste hold, og FSI fik et fremragende resultat ud af det. Første halvleg var FSI meget presset, men forsvar og målmand Kim Petersen stod fremragende, og FSI klarede 0-0 til pausen.

Det første kvarter efter pausen var meget hektisk, vi kom foran ved NICKOLAI GADE efter fint forarbejde af Steffan Gøttrup og Joakim Højlund, men Kristrup udlignede kort efter til 1-1, og efter ca. 10 minutter fik FSI rødt kort da Lasse Norsgård tog bolden på stregen, og Kristrup scorede på det efterfølgende straffespark til 1-2.

Derefter havde FSI frygtet at komme i stormvejr, men hovedet blev holdt koldt, og selvom FSI var presset synes jeg egentlig ikke KB spillede sig til de vilde chancer før til slut, selvom Simon Kristensen fik gult kort, og FSI spillede de sidste 10 minutter 9 mod 11. De sidste 5 minutter besluttede vi at gå efter sejren og smed alt frem, og det gav en friløber til Kristrup, hvor tre mand var helt fri, men de fik spillet sig offside. Et minut før tid fik FSI hjørnespark, og selv Kim Petersen gik med frem, og det lykkedes ham at lave en assist til LARS NIELSEN, som gav en ikke helt fortjent udligning!

Stor ros til holdet for at holde hovedet koldt selv i modgang og undertal, samt et kæmpe fighterhjerte fra alle mand!!

Fire mand sprang dog specielt i øjnene, Kim Petersen holdt os inde i kampen med super målmandsspil, og lavede sin nok første assist nogensinde, Steffan Gøttrup med et superarbejde oppe foran hvor han gik ind i alle dueller og var god til at tage bolden til sig, Lars Nielsen med et kæmpe arbejde på midtbanen, og slutteligt Keld Nielsen som spillede helt suverænt i midterforsvaret. Fantastisk rart at have den slags reserver at trække på , når det kniber.

FSI havde igen fin tilskueropbakning, så vi må jo gøre noget rigtigt. Bliv endelig ved at komme!

Næste kamp er på lørdag klokken 11 mod OB45 på Vasen i Randers. "

 

3 kampe * 5 points * målscore 10 - 8.

Turneringskamp - serie 4 - pulje 61

Langå Stadion lørdag den 27. april kl. 13.00

Langaa IK 1 - FSI 2 - 1 ( 1 - 1 ved pausen)

Holdleder Karsten Hymøller fortæller:

"FSI fik den dårligst tænkelige start på kampen, da LIK scorede til 1-0 på kampens første angreb.

Stillingen holdt en halv time, så blev Christian Lindtoft fældet på kanten af feltet. Dommer Sven-Ove Rasmussen skønnede, at frisparket blev begået en meter uden for feltet.

FLEMMING BØJE MADSENs frispark blev rettet af, og så stod der 1-1, der også var stillingen ved pausen.

Efter et kvarter i anden halvleg måtte Flemming Bøje Madsen ud med gult kort. Tre min. senere fik LIK straffespark, men målmand Kim Svejstrup reddede skærene for FSI. FSI klarede perioden i undertal, men efter en halv time scorede LIK kampens sejrsmål til 2-1.

 

FSI havde i kampens sidste kvarter flere chancer, men det blev aldrig rigtig farligt.

Fidusvinder: KIM SVEJSTRUP med 10 stemmer."

På torsdag spiller FSI hjemme mod Hornbæk SF.

3. kampe * 0 point * målscore 5 - 11

Turneringskamp - OB 45 - kreds 9

Fårup Stadion onsdag den 24. april kl. 19.00

FSI - Kristrup B (KB) 2 - 2 (1 - 1 ved pausen)

Træner/holdleder Frede Mortensen fortæller:

"Kampen sluttede 2-2 efter 1-1 ved pausen.

I første halvleg scorede den debuterende MICHAEL for FSI.

I anden halvleg var det KELD NIELSEN, der bragte FSI på måltavlen.

FSI spillede en fin kamp, og specielt Thomas Lund leverede en rigtig god indsats i kampen."

3 kampe * 5 points * målscore: 7 - 4.‏

Turneringskamp - kvinder C2 - pulje 1100

Fårup Stadion onsdag den 24. april kl. 19.00

FSI - IF TROJKA 5 - 3

Træner Lasse Norsgård fortæller:

"FSI kom foran 1-0, men så scorede IF Trojka tre mål i træk og bragte sig foran 1-3, men FSI kæmpede sig flot tilbage med fire mål mere og vandt 5-3.

Mål for FSI:

CHRISTINA ANDERSEN 4

NADJA KRISENSEN 1

Fidusvinder: Christina Andersen og Christinna Norrland med hver fem stemmer.

Dommer John Valbjørn uddelte et gult kort til Birthe Lundbye."

2 kampe * 3 points * målscore 6 - 8.

Turneringskamp - OB 45 - kreds 9

Mandag den 22. april kl. 19.00 på Ålum Stadion

Ålum IF - FSI 0 - 3 (0 - 2 ved pausen)

Holdleder/træner Frede Mortensen fortæller:

"Så snuppede FSI tre point fra et godt Ålum hold. Man kan tydeligt se, at der er nogle FSI-spillere, der cykeltræner flittigt. FSI vandt 3-0, og det var en kamp med mange chancer til begge hold. FSI vandt første halvleg med 2-0 på mål scoret af KIM HALLAS og OVE ELGÅRD.

KENNETH PEDERSEN øgede til 3-0 i anden halvleg, og der er ros til hele FSI-holdet fra en tilfreds holdleder/træner."

2 kampe * 4 points * målscore: 5-2

 

Fårup Stadion lørdag den 20. april kl. 16.00

Turneringskamp - serie 4 - pulje 61

FSI - Tjele Vest Sport (TVS) 1 - 4 (1 - 2 ved pausen)

FSI fik en rigtig god start på kampen. Allerede efter fire min. opfangede Rasmus Thomsen bolden og fik afsluttet men målmanden afværgede til hjørnespark. Hjørnesparket landede hos Kenneth Hallas, men hovedstødet gik over mål. Efter et kvarter kom FSI foran 1-0. Torben Herholdt sendte et hjørnespark fra højre side ind FLEMMING BØJE MADSEN, der kastede sig frem og headede bolden i mål.

To min. senere erobrede Christian Lindtoft bolden i venstre side, driblede sig fri og sendte et hårdt skud mod mål, men forsøget blev afværget til hjørnespark. Minuttet efter spillede Daniel Bjerre Alexander Glud helt fri, men også dette forsøg endte med et hjørnespark. Et kvarter senere tog Alexander Glud en lang dribletur og afsluttede med et forsøg på målmanden. Et halvt minut senere udlignede gæsterne til 1-1, og straks efter var TVS helt fri, men målmand Kim Svejstrup gik glimrende ud. Et minut før pausen kom gæsterne foran 1-2 på hovedstød efter hjørnespark.

I andens halvleg første minut kunne Alexander Glud have udlignet, men forsøget sad lige på målmanden. I stedet bragte gæsterne sig foran 1-3 efter 10 min. Jacob Højris kom på banen i stedet for Casper Østergaard og fem min. senere kom Martin Thomsen ind i stedet for Christian Lindtoft.

Efter 24 min. gav dommer Erik Bach kampens eneste gule kort til Kenneth Hallas. Joakim Højlund kom på banen i stedet for Daniel Bjerre. Efter 31 min. havde TVS et kanonskud lige over Kim Svejstrups mål, og blot fire minutter senere slukkede TVS lyset for FSI. En lang aflevering spillede en angriber helt fri, og så stod der 1-4 på tavlen.

Rasmus Thomsen havde et forsøg fra højre side af feltet, men bolden gik over mål. Det samme gjorde et langskud fra anfører Jakob Trads syv min. før tid.

Fidusvinder: Torben Herholdt med seks stemmer - der var fire til Kenneth Hallas.

På lørdag spiller FSI ude mod Langå IK 1, der ligesom FSI er kommet fra start med to nederlag.

Gassum Stadion lørdag den 20.april kl. 16.00

 Turneringskamp - serie 6 - pulje 214

 Purhus IF (PIF) - FSI 3 - 3 (3 - 2 ved pausen)

 Fodboldformand Thomas Lund fortæller:

 Dagens lokalopgør i Gassum var en noget omskiftelig affære. Den første halve time spillede FSI elendigt og gjorde lige nøjagtig det modsatte af hvad vi havde aftalt. Vi hamrede bolden bevidstløst fremad i stedet for at spille hinanden i fødderne som aftalt. Dette medførte at Purhus som var fysisk stærkere end os sad totalt på spillet, og ganske fortjent kom foran 3-0.

Derefter lavede vi lidt om på opstillingen, hvilket medførte at FSI fik meget mere spil, ligesom folk tog sig sammen og kæmpede indædt for at få det vendt. Dette gjorde at FSI fik reduceret to gange allerede inden pausen ved STEFFAN GØTTRUP og MIKKEL HANSEN.

Efter pausen var kampen meget jævnbyrdig, med enkelte chancer i begge ender. Dog fik vi først udlignet til en efter vores mening fortjent uafgjort ca. 10 minutter før tid ved THOMAS LUND. Lige som vi skulle til at sætte slutspurten ind fik vi et gult kort, så resten af kampen skulle resultatet bare holdes hjem.

Jeg er meget imponeret af den moral der blev vist, og glad for det humør og sammenhold alle på holdet viser.

Vores målmand Kim Petersen var desværre blevet skadet, men Nickolai Gade astberg var en fremragende erstatning. Udover det er der store roser til John Serup som spillede helt suverænt i midterforsvaret, og blev fidusvinder med 9 stemmer, samt til Lasse Norsgård

som tog kampene med de fysisk stærke Purhus angribere.

Super comeback drenge.

Dronningborg Stadion mandag den 15. april kl. 19.00

Turneringskamp - kvinder C2 - pulje 1100

DB - FSI 5 - 1

Træner Lasse Norsgård fortæller:

"Den første kamp imod DB gik rigtig godt. DB kom foran på et heldigt mål, men FSI fik hurtigt udlignet... Pigerne kæmpede en vis del ud af bukserne, og DB- pigerne slog sig på os - dejligt at se, men da pusten gik af FSI fik DB 4 mål mere. Resultatet viser slet ikke det sande billede af kampen."

Mål for FSI: Sanne Bjerre Christensen

Fårup Stadion mandag den 15. april kl. 19.00

Turneringskamp - OB 45 - kreds 9

FSI - Korsholm IF 2 - 2

Holdleder Frede Mortensen fortæller:

"Det var årets varmeste dag, banen var god, og selvom det var turneringsstart var der rigtig godt spil - bedre end det plejer - især Vagn Liltorp var suveræn. Det er utroligt som den mand på snart 60 år kan løbe - der sider en fantastisk motor i ham, men det var en god kamp fra alle mand. FSI skulle nok have vundet kampen -måske hvis vi havde trænet lidt i vinter og forår?"

ROBERT JØRGENSEN kom igen på tavlen - denne gang scorede han begge mål.

Ørum Stadion søndag den 14. april kl. 13.30

Turneringskamp - serie 4 - pulje 61

Foulum IF (FIF) - FSI 5 - 3 (3 - 2 ved pausen)

Holdleder Karsten Hymøller fortæller fra Ørum:

"Sæsonstarten for FSI gik ikke som håbet. På en ujævn bane mod en fysisk stærkere modstandere måtte FSI forlade banen uden points.

Det startede ellers godt nok. FSI kom foran 0-1 efter et kvarter, da Daniel Bjerre lagde et indlæg fra højre side ind til FLEMMING BØJE MADSEN, der elegant headede bolden op i det fjerneste målhjørne, men blot to min. senere udlignede FIF til 1-1. Fem minutter senere kom FSI foran 1-2.

Debutanten ALEXANDER GLUD havde et forsøg, der blev pareret til hjørnespark. Sparket landede bagerst i feltet hos Rasmus Thomsen, der headede bolden tilbage til Alexander Glud, der var hurtigere på bolden end målmanden.

Men blot to min. efter udlignede FIF til 2-2. Denne stilling holdt til et min. før pausen, hvor hjemmeholdet bragte sig foran 3-2.

14 min. efter pausen fik FSI udlignet til 3-3 ved ALEXANDER GLUD, der erobrede bolden på kanten af straffesparksfeltet og derpå lobbede bolden over målmanden. Igen bragte FIF sig foran 4-3 blot to min. senere.

Målmand Kasper Havmose havde bolden i hænderne i kanten af feltet, men der blev tilsyneladende begået frispark mod Kasper, der blev væltet omkuld og pådrog sig en ankelskade, hvorefter FIF scorede til 4-3 uden reaktion fra dommer Hans Jørgen Rasmussen. Jacob Højris overtog målmandstrøjen.

Da FSI pressede for udligning, slog FIF kontra og afgjorde kampen til 5-3 med et kvarter tilbage.

Debutanten Alexander Glud blev fidusvinder med seks stemmer, medens der var fire stemmer på Rasmus Thomsen."

På lørdag spiller FSI hjemme mod Tjele Vest Sport.

Albæk Stadion søndag den 14. april kl. 16.00

Turneringskamp - serie 6 - pulje 214

SMIFF - FSI 3 - 5 (1 - 4 ved pausen)

Fodboldformand Thomas Lund fortæller:

"Så tog serie 6 for alvor fat på sæsonen med en 5-3 sejr over et ikke helt ueffent SIFF hold.

FSI kom bagud efter kort tid på et afrettet skud men spillede derefter en suveræn første halvleg, hvor FSI lavede fire flotte mål og gik til pause foran 4-1. Efter pausen gik FSI lidt i stå og fik to mål imod, inden ROBERT JØRGENSEN afgjorde kampen kort før tid. Kampen burde dog være afgjort længe inden, men Mikkel Hansen og træneren gemte nogle mål til næste weekends vigtige kamp mod PIF, der sæsondebuterede med en sejr på 6-0 på udebane mod OB45.

Alle leverede en fornem indsats - dog sprang fidusvinder MIKKEL HANSEN oppe foran, JENS BACH ANDERSEN i forsvaret, og JESPER NIELSEN på midtbanen i øjnene med rigtig gode indsatser.

Målscorere for FSI: SIMON KRISTENSEN (første mål nogensinde), KARSTEN SØRENSEN, MIKKEL HANSEN, THOMAS LUND og som nævnt Robert Jørgensen.

Næste kamp er lokalopgøret mod PIF i Gassum på lørdag klokken 16.00"

Fårup Sønderbæk IF - Oprettet 26/3 2012