Historie / Højdepunkter

Højdepunkter

FSI havde kun eksisteret i to sæsoner, da det første sportslige højdepunkt indtraf. I 1976 vandt serie 5-1 det jyske mesterskab med en finalesejr på 2-0 over Billund IF. Kampen blev afviklet d. 18 december på Egesvang Stadion - blot 6 dage før juleaften. I trafikradioen blev al unødvendig udkørsel frarådt på grund af en voldsom snestorm. Ikke desto mindre kørte 70 FSI´ere i to busser til JM-finalen for at bakke byens stolthed op.
 
Året efter i 1977 - rykkede FSI´s førstehold op i serie 2. Desværre varerede opholdet i denne række kun to sæsoner, og siden han har klubben aldrig nået samme niveau.
 
I 1984 nåede serie 3 - holdet frem til 6. runde i landspokalturneringen, hvor det dog måtte overgive sig til Vorup FB fra serie 1.
 
I indefodbold vandt herresenior C det jyske mesterskab i 2005.
 
Damefodbold
FOI/FSI har haft damefodbold på programmet siden 1960´erne, med først i 1995 blev det lagt i faste rammer med Lene Overgaard som træner. Resultaterne viste sig hurtigt. Året efter rykkede holdet op i serie 1, og i 1997 fortsatte opturen med oprykning til Jyllandsserien under ledelse af Per Træholt. I 1998 var FSI kun 75 sekunder fra oprykningen til Danmarksserien. Holdet sluttede som nr. 2  med 50 point, men tabte den afgørende kvalifikationskamp med 1-0 til Silkeborg KFUM. I 2005 spillede holdet i serie 2.
 
Ungdom
På ungdomsfronten har FSI igennem årene også gjort sig bemærket - ikke mindst i indefodbold, hvor et sportsligt højdepunkt kom i 1991, da drenge C hjemtog det  jyske mesterskab til klubben. I 2005 vandt miniput 94C ligeledes det jyske mesterskab i indefodbold.
 
Brøndby IF på besøg
I forbindelse med FSI´s 25 års jubilæum i 1999 spillede et forstærket FSI-hold en opvisningskamp mod de danske mestre fra Brøndby IF. Kampen kom i stand takket være Brønby-spilleren Jesper Thygesen, som havde trådt sine barne-fodboldstøvle i FSI. Resultatet blev en 10-2 sejr til klubben fra Vestegnen.
 
 
Badminton
Har i sæsonen 2007-2008 haft to hold med chance for at deltage i LM (Landsmesterskaberne). Af de to hold blev det, på grund af unikke resultater muligt,  at det ene hold kunne deltage. Holdet der deltog vendte hjem til Fårup efter et todags stævne, med guld om halsen, og kan kalde sig landsmestre (Danmarksmestre). Spillerne der vandt den fornemme title var: Pia Pilgaard, Pernelle Holm, Lars Enevoldsen og Morten Thomsen.
 
Fårup Sønderbæk IF - Oprettet 26/3 2012