Logo
Logo

OM FSI

Vores værdier og vision

Fårup Sønderbæk Idrætsforening er en flerstrenget forening med mange forskellige aktiviteter og sportsgrene. Vores vision for fremtiden er at fremstå som en samlet idrætsforening, der kan tilbyde et aktivt fællesskab, uanset hvor i livet man er.

Vores værdier er under udvikling.

Hovedbestyrelsen

Herunder finder du oplysninger om hovedbestyrelsen i FSI. Vi beskæftiger os med den overordnede drift af hele idrætsforeningen. Hvis du har spørgsmål i forhold til en konkret sportsgren, så tag kontakt til en person fra det givne udvalg. Disse findes på de individuelle sportsgrenes sider.

Trine olsson

Formand.

Telefon: 28194572

Mail: trineolsson8@hotmail.com

Sten bendtsen

Kasserer

Telefon: 40363926

Mail: stenbendtsen@tdcadsl.dk

Sofie Thommerup-thomadsen

Bestyrelsesmedlem

Anja Norsgaard frøslee

Bestyrelsesmedlem

Oprindelse

Fårup -Sønderbæk IF (FSI) er en sammenlægning af Fårup og Omegns IF og Sønderbæk IF.

Foreningen blev stiftet d. 22. nov 1974.

Fårup og Omegns Idrætsforening

Fårup og Omegns Idreætsforening (FOI) opstod i 1925 på initiativ af nogle borgere, som mente, at de unge burde have en forening at samles om, uden at de behøvede at have noget med afholdsbevægelsen at gøre. Foreningen skulle med andre ord trække de unge væk fra overdreven alkoholindtag.

Med en lejet idrætsplads ved Hobrovej fik FOI allerede i de første år stor betydning for stationsby-områdets ungdom, som ivrigt og i store tal kastede sig over idrætsgrenene fodbold, håndbold og gymnastik. Fra foreningens begyndelse blev der arbejdet på at få eget anlæg, men først i 1947 kunne et nyt stadion ved Stadion Allé indvies med baner til fodbold, håndbold, tennis og fri idræt. Anlæggelsen af det nye stadion var sket ved frivillig arbejde i de sidste krigsår, og alt var foregået med håndkraft.

Sønderbæk IF

Sønderbæk IF har eksisteret flere gange. Senest blev foreningen stiftet den 16. december 1968 med en bestyrelse bestående af: Ole Simonsen (formand), Johan Kragh, Anders Hjulmand, Knud Povlsen og Poul Eigil Pedersen.

Foreningen havde i starten af 70´erne 90 medlemmer fordelt på fodbold, håndbold, badminton og bortennis. Aktiviteterne foregik på Sønderbæk stadion og Sønderbækskolen.

Navigation

Bliv medlem af foreningen

fårup Sønderbæk IF

Adresser

Purhushallen

Bakkevænget 12

8990 Fårup

Fårup Stadion

Stadion Allé 56

8990 Fårup

Bricksite logo| MADE FOR FREE WITH

BRICKSITE